Oprescu «latră» doar de ochii lumii

Discuţia dintre Sorin Oprescu şi asfaltatori care a avut loc marţi, 16 februarie, la sediul Administraţiei Străzilor din Bucureşti, înregistrată de un participant la întîlnire şi publicată ieri de Hotnews.ro, demonstrează contribuabililor cum funcţionează lucrurile la nivelul administraţiei locale.

3 afișări
Imaginea articolului Oprescu «latră» doar de ochii lumii

Oprescu «latră» doar de ochii lumii

Imaginea edililor contează mai mult decît părerea "neavizată" a cetăţeanului, mai ales atunci cînd ea se construieşte pe baza unor mici înţelegeri din care cîştigă şi Primăria şi firmele cu care se lucrează. Într-un punct de vedere oficial în legătură cu afirmaţiile din înregistrare, Sorin Oprescu spune că nu retrage niciun cuvînt şi că ştia că i se pregăteşte o "înregistrare trunchiată şi scoasă din context". Iar dacă primarul recunoaşte parţial că a spus ce a spus, nu vrem să ne gîndim cum se fac jocurile ceva mai sus, în zona "înaltă" a puterii. Iată cîteva afirmaţii ale lui Oprescu, din înregistrarea Hotnews.ro.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici