Orange: Am fi vrut sa intram pe televiziunea prin satelit

Orange, cea mai mare companie de telefonie mobila din Romania, estimeaza ca piata locala de televiziune prin satelit (DTH) este practic inchisa pentru noi jucatori, astfel incat operatorul a inghetat planurile de a lansa o noua platforma DTH.

10 afișări
Imaginea articolului Orange: Am fi vrut sa intram pe televiziunea prin satelit

Orange: Am fi vrut sa intram pe televiziunea prin satelit

In 2007, numarul de clienti pe serviciile DTH a crescut cu 177%, RCS&RDS si Romtelecom atragand cel mai mare numar de clienti de pe piata, printr-o strategie agresiva de preturi.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici