Palatul Victoria, un „secret de stat” de 60.000.000 €

Palatul Victoria înghite aproape 60 de milioane de euro, în plină recesiune, pentru consolidare, modernizare şi extindere. Lucrările de consolidare, estimate la 10 milioane de euro, au fost deja adjudecate, în urma unei proceduri de atribuire controversate.

1 afișare
Imaginea articolului Palatul Victoria, un „secret de stat” de 60.000.000 €

Palatul Victoria, un „secret de stat” de 60.000.000 €

Încă 20 de milioane de euro sunt prevăzute pentru modernizarea sediului guvernului, iar alte 30 - pentru extindere. Motivele invocate: rezolvarea locativă a funcţionării serviciilor

guvernamentale şi includerea Palatului Victoria în „clasa I de risc seismic, construcţie cu risc ridicat de prăbuşire la cutremure”.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici