Patriciu da afara cateva sute de angajati si spune ca ramane CEO pentru inca cel putin doi ani

Dinu Patriciu, presedintele grupului Rompetrol, spune ca nu se gandeste sa vanda si restul de 25% din actiunile grupului, dupa ce in vara anului trecut 75% din titlurile Rompetrol au intrat pe mainile companiei de stat kazahe KazMunaiGaz.

5 afișări

Mai mult, seful Rompetrol spune ca va ramane inca cel putin doi ani in functia de CEO al Rompetrol in conditiile in care compania trece printr-un proces masiv de restructurare in urma caruia deja au plecat peste 500 de persoane, surse din grup spunand ca vor mai parasi firma cateva sute pana la sfarsitul anului.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici