Patriciu, noul rege al asfaltului

Toate drumurile nationale, autostrazile si drumurile europene din Romania vor fi construite, incepind de anul viitor, cu bitum modificat, acesta fiind cu 20% mai scump decit cel clasic, dar avind o calitate mai buna.

1 afișare
Imaginea articolului Patriciu, noul rege al asfaltului

Patriciu, noul rege al asfaltului

„Exista o decizie la nivelul conducerii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADR) ca, incepind din 2008, toate drumurile de categoria 1, 2 si 3 sa se construiasca din bitum cu polimer“, a declarat miercuri directorul de intretinere in cadrul CNADR, Florin Dascalu, potrivit MEDIAFAX. Adaugarea la temperaturi inalte a unor componenti precum cauciucul sau materialele plastice de inalta densitate in bitum este una dintre variantele de modificare, numita polimerizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici