Patriciu nu-l iarta pe Basescu. Deloc

Anul trecut, dupa ce autoritatile pusesera sechestru pe 25,8% din actiunile Rompetrol Rafinare, Dinu Patriciu a decis ca este momentul sa atace pe fata: "Lupta impotriva coruptiei este de fapt o isterie in care sint condamnati oameni nevinovati. In ceea ce ma priveste sint convins ca presedintele Basescu imi vrea capul, si el este responsabil direct pentru aceasta isterie".

1 afișare
Imaginea articolului Patriciu nu-l iarta pe Basescu. Deloc

Patriciu nu-l iarta pe Basescu. Deloc

Mai este acum, dupa un an, Dinu Patriciu de aceiasi parere? Patriciu a fost intrebat daca isi mentine pozitia vizavi de declaratia data acum un an de zile. Adica daca il "iarta" pe presedintele Basescu. Iar raspunsul lui Patriciu a fost geva de genul: "Eu nu-mi schimb parerea niciodata" dind totodata de inteles ca nu, nu il va ierta pe presedinte. Pentru ca, Dinu Patriciu, crede in sinea lui ca a fost "lucrat" degeaba. A vrut sa dea dovada de onestitate in afaceri si a fost lovit pe la spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici