Patru generali il relanseaza in afaceri pe Sever Muresan: un milion de euro incasati pentru case neconstruite

Generalii de armata Ion Magdalena, Mircea Chelaru si Dorin Gheorghiu, precum si generalul Ioan Costas, fost ministru al Apararii in Republica Moldova, au acceptat sa fie administratorii unei firme controlate de controversatul Sever Muresan, girand cu numele lor afaceri imobiliare de peste 150 de milioane de euro.

3 afișări
Imaginea articolului Patru generali il relanseaza in afaceri pe Sever Muresan: un milion de euro incasati pentru case neconstruite

Patru generali il relanseaza in afaceri pe Sever Muresan: un milion de euro incasati pentru case neconstruite

Cu astfel de giranti,  fostul tenisman Sever Muresan – acuzat de infractiuni financiare in Romania, Elvetia si Franta – nu a avut probleme sa adune avansurile pentru locuinte, in suma totala de circa 1.000.000 de euro.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici