PD-UL, DEVORAT DE PROPRIUL IDOL

Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Anca Boagiu, matrasiti de Basescu Gustul amar lasat de alierea PSD cu PD-L pe gitlejurile ambelor partide este in sfirsit dres de ministerele capatate de fiecare tabara. Spre deosebire de PSD, care se poate bucura in tihna de eliberarea din cusca opozitiei, PD-L isi inghite cu noduri triumful.

1 afișare
Imaginea articolului PD-UL, DEVORAT DE PROPRIUL IDOL

PD-UL, DEVORAT DE PROPRIUL IDOL

Motivul: Traian Basescu le-a pus gind rau fostilor sai tovarasi pedisti, mai ales dupa “reject”-ul dat lui Theodor Stolojan de vechiul nucleu de partid. Dupa mai multe controverse si vreo doua conversatii cu Traian Basescu, PDL s-a ales cu ministerele Finantelor, Transporturilor, Economiei, Apararii, Dezvoltarii Regionale, Comunicatiilor, Culturii, Tineretului si Turismului. La rindul lui, PSD va prelua portofoliile Muncii, Educatiei, Sanatatii, Agriculturii, Administratiei si Internelor, MAE, Mediului, cel al IMM-urilor si Comertului.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici