Pe Huidu îl aşteaptă o pedeapsă cu suspendare

Şerban Huidu va da, mâine, prima declaraţie după începerea urmăririi penale pentru ucidere din culpă. El va veni în faţa procurorilor de la Parchetul Braşov însoţit de avocatul Ion Mânjină.

7 afișări
Imaginea articolului Pe Huidu îl aşteaptă o pedeapsă cu suspendare

Pe Huidu îl aşteaptă o pedeapsă cu suspendare

"S-a dat, până acum, o declaraţie sumară, conform uzanţelor, în care a spus că a derapat. Mâine, însă, va da prima declaraţie după începerea urmăririi penale, deci după aducerea la cunoştinţă a învinuirii. Dar, nu ştiu încă dacă Şerban Huidu va fi dispus să scrie. Din câte ştiu, va trebui să mai dea declaraţii şi soţia lui Huidu, dar şi bona", a precizat, ieri, pentru EVZ, avocatul Ion Mânjină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici