Petrom va distribui dividende de 245 mil. euro, primele după doi ani

OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie din România, ar putea distribui în acest an dividende de circa 1 miliard de lei (245 mil. euro, la cursul de 4,1 lei/euro), din profitul anului trecut, potrivit propunerii conducerii companiei, care urmează să fie discutată în cadrul adunării generale a acţionarilor (AGA) din 26 aprilie.

7 afișări
Imaginea articolului Petrom va distribui dividende de 245 mil. euro, primele după doi ani

Petrom va distribui dividende de 245 mil. euro, primele după doi ani

Acestea ar fi primele dividende pe care compania le distribuie după doi ani de pauză, în care a preferat să păstreze câştigurile pentru investiţii.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici