Piaţa imobilelor de lux a îngheţat de tot

Piaţa locuinţelor de lux a fost printre cele mai afectate de criză, iar preţurile cerute pentru imobilele din această categorie s-au prăbuşit cu până la 60% faţă de perioada de boom, la care se mai adaugă un discount de 10-15% în rarele cazuri când se realizează o tranzacţie. Motivul: nu îşi găsesc cumpărători.

4 afișări
Imaginea articolului Piaţa imobilelor de lux a îngheţat de tot

Piaţa imobilelor de lux a îngheţat de tot

"Proprietăţile de lux exclusiviste, cele ale căror preţuri urcă la câteva milioane de euro, se tranzacţionează anevoios în această perioadă. Clienţii lor sunt în special investitorii străini, iar aceştia nu au prea mai apărut pe piaţă. Cei puţini care totuşi sunt deja aici, sunt foarte reticenţi la investiţii atât de mari. Iar atunci când au iniţiativă investiţională, negocierile durează chiar şi câteva luni. Proprietăţile de lux al căror preţ este de până într-un milion de euro se vând însă mai uşor", a declarat, pentru Curierul Naţional, Andrei Rusu, director Vission House.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici