Pietele financiare se apropie din nou de vrie, episodul Lehman revine in memorie

Bursa de la Bucuresti si leul sunt din nou sub presiune, dupa ce frica privind escaladarea problemelor financiare din Spania, dar si a tensiunilor militare din Peninsula Coreeana, a cuprins investitorii internationali, care se tem de o noua recesiune la nivel mondial.

4 afișări
Imaginea articolului Pietele financiare se apropie din nou de vrie, episodul Lehman revine in memorie

Pietele financiare se apropie din nou de vrie, episodul Lehman revine in memorie

"Nu cred ca este vorba despre o zi doua de scaderi, ci putem vorbi de un trend descendent. Nu cred totusi ca vine sfarsitul lumii, ci cred ca vedem mai degraba o amanare a perspectivelor de iesire din criza", spune Razvan Pasol, directorul Intercapital Invest.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici