Piţurcă: „Meme este un travestit!“

Victor Piţurcă, poreclit „Satana", a afirmat aseară, la emisiunea „Naşul" de pe B1 TV, că Gigi Becali i-a spus că Mihai Stoica este un travestit. „A fost şase ani secretara lui Marius Stan, iar la Steaua nu a făcut nimic. El este un intrus în fotbal, nu este niciun manager. Prin perversitate a ajuns unde este. M-a rugat Gigi Becali să-l aducă la Steaua şi mi-a spus: «Hai Piţi, că pe ăsta îl punem să vorbească şi îl trimitem la televizor»", a povestit selecţionerul.

4 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: „Meme este un travestit!“

Piţurcă: „Meme este un travestit!“

El a adăugat: „Gigi mi-a zis că Meme este un travestit". Şi, ca să se convingă, patronul Stelei „a vrut să-l dezbrace" pe managerul său din acea vreme. Piţurcă nu l-a ocolit nici pe Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. „Dragomir mi-a făcut mult rău în ultima vreme. El îşi permite cam multe pentru că mizează pe faptul că m-a ajutat atunci când am fost demis. Dragomir este ofticat pe mine deoarece nu m-am luat de Ionuţ Lupescu.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici