Portocala rosie

Altoirea "portocaliilor" lui Boc cu "rosii" lui Geoana s-a finalizat ieri, PDL si PSD trimitand la Palatul Victoria un Cabinet bicolor, demn de experimentele lui Miciurin. In Guvernul portocalei rosii cu orientare de Stanga-Dreapta au intrat, de-a valma, matusalemi politici, figuri controversate, unii posibil profesionisti, dar si personaje noi ale caror nume nu spun inca nimic.

1 afișare
Imaginea articolului Portocala rosie

Portocala rosie

Importator al masinilor Ferarri in Romania, Ionut Bazac (PSD), este noul ministru al Sanatatii. Surse social-democrate sustin ca initial el a fost propus pentru portofoliul Mediului, dar a capatat Sanatatea. Aceleasi surse afirma ca el este un apropiat al baronilor Bunea Stancu, seful Consiliului Judetean Braila, si Nicusor Constantinescu, seful Consiliului Judetean Constanta. Bazac a fost secretar de stat in Guvernul Nastase, in perioada decembrie 2000 - martie 2002. In 2005 fost audiat de procurorii anticoruptie, in dosarul "Sanatatea".

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici