Portretul familiei lovite dur de criză

În urmă cu doi ani, familia Măstăcan ducea o viaţă relativ decentă. Din cauza crizei şi-a pierdut jumătate din venituri şi acum trăieşte de pe o zi pe alta. Românii cei mai loviţi de criză sunt orăşenii familişti, cu doi copii în întreţinere, iar capul familiei are între 40 şi 45 de ani, arată un raport al Ministerului Muncii.

12 afișări
Imaginea articolului Portretul familiei lovite dur de criză

Portretul familiei lovite dur de criză

Până acum, familia formată din doi adulţi şi doi copii aflaţi în întreţinere beneficia de o bunăstare asigurată de lefurile pe care le primeau părinţii la serviciu. Criza i-a lăsat pe întreţinătorii de familie fără slujbă, iar lipsa unui salariu în casă este greu suportabilă. Cum cei mai mulţi părinţi din această categorie sunt trecuţi de 40 de ani ei nu pot spera că îşi vor găsi uşor un alt loc de muncă.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici