Prăvălia imobiliară s-a mutat online

Viteza Internetului şi avansarea tehnologiei au adus beneficii în toate domeniile şi excepţie nu face nici sectorul imobiliar. În momentul de faţă, piaţa este blocată, dar în ciuda acestui lucru, segmentul online este unul dinamic.

3 afișări
Imaginea articolului Prăvălia imobiliară s-a mutat online

Prăvălia imobiliară s-a mutat online

Reprezentanţii site-urilor imobiliare susţin că tot mai multe agenţii vor alege Internetul pentru promovare, dar cu toate acestea nu se vor observa creşteri spectaculoase ale traficului de vizitatori în condiţiile în care omul îşi ia o casă o dată sau de două ori în viaţă.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici