Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, reţinut de procurori

Preşedintele Consiliului Judean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul Inspectoratului Judean de Poliţie.

9 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, reţinut de procurori

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, reţinut de procurori

Anterior, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Piteşti au descins, miercuri, la biroul de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, al lui Constantin Nicolescu. Lider al Organizaţiei Argeş a Partidului Social Democrat şi vicepreşedinte al social-democraţilor români, Nicolescu este cercetat într-un caz care vizează o sponsorizare a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici