Pretul gazelor stabilit politic

In urma articolelor din ZIUA privind pretul corect al gazelor naturale, Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), condusa de Petru Lificiu (PDL) si aflata in subordinea vicepremierului Dan Nica (PSD), a transmis o informare privind modul de calcul al tarifului platit de consumatorii "captivi".

1 afișare
Imaginea articolului Pretul gazelor stabilit politic

Pretul gazelor stabilit politic

ZIUA a cerut scaderea pretului gazelor incepand cu 1 aprilie 2009 si a demonstrat ca se poate face acest lucru cu cel putin 20%. Gaz Est Vaslui a anuntat deja ca ieftineste cu 17,5% gazele livrate populatiei. Restul tarii trebuie sa plateasca mai mult pentru ca asa vrea Lificiu.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici