Problema ţiganilor răstoarnă summitul UE

Expulzarea în masă a ţiganilor români şi bulgari de pe teritoriul Franţei a împărţit în două tabere liderii UE, la summitul de la Bruxelles. Agenda summitului care era dedicată guvernanţei economice a UE a fost deturnată de războiul declaraţiilor dintre Comisia Europeană şi oficialii francezi din ajun.

3 afișări
Imaginea articolului Problema ţiganilor răstoarnă summitul UE

Problema ţiganilor răstoarnă summitul UE

Părerile despre chestiunea ţiganilor au fost spuse pe şleau în seara dinaintea summitului, la reuniunea Partidului Popular European. Jurnaliştii au surprins imagini cu preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi omologul român Traian Băsescu, în care primul părea distant, iar liderul de la Cotroceni, cu capul plecat şi abătut.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici