Procedura simpla pentru Videanu: `Fa-ti bagajele!`

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a parasit Riviera franceza pentru a le comunica marmorean bucurestenilor ca ii pare rau ca si-a intrerupt concediul "legal" de odihna.

1 afișare
Imaginea articolului Procedura simpla pentru Videanu: `Fa-ti bagajele!`

Procedura simpla pentru Videanu: `Fa-ti bagajele!`

Amenintat de unii dintre consilierii Capitalei cu o actiune similara celei care l-a vizat pe fostul sau sef de partid si care, probabil, ar avea sorti mai mari de izbinda, Videanu s-a vazut nevoit sa-si "suspende" vacanta la Cannes. Mai mult chiar, el a convocat, tocmai cind era vipia mai mare, o conferinta de presa pentru a ne informa asupra maretului eveniment. Aparent vesel si tonic, Videanu nu s-a putut autocenzura insa suficient incit sa nu lase sa-i transpire obida pe orasul si oamenii care l-au facut sa abandoneze tarmuri mai racoroase. Cu gindul la zilele de concediu care i-au mai ramas inca de anul trecut, Adriean a anuntat glacial ca "in Bucuresti nu sint evenimente deosebite, chiar daca temperatura arata astazi, la prinz, 35-36 grade...."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici