Promoţie Tarom: Bilete de 89 de euro spre zece destinaţii externe

Tarom pune la vânzare 3600 de bilete dus-întors către zece destinaţii externe la tariful promoţional de 89 de euro (la care se adaugă taxe de aeroport) începând de mâine şi până pe 4 iunie, potrivit oficialilor companiei.

8 afișări
Imaginea articolului Promoţie Tarom: Bilete de 89 de euro spre zece destinaţii externe

Promoţie Tarom: Bilete de 89 de euro spre zece destinaţii externe (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

"Pe parcursul derulării promoţiei, destinaţiile se vor schimba, de la o săptămână la alta, iar la începutul fiecărei săptămâni vor fi anunţate noile destinaţii care intră în Maratonul de Primăvară", au transmis oficialii Tarom.

Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei promoţii variază în funcţie de locurile disponibile şi de încărcătura cursei, potrivit oficialilor companiei.

Primele bilete care se vor vinde la preţuri promoţionale pot fi rezervate pentru călătorii dus-întors pe rutele Bucureşti-Istanbul, Bucureşti-Frankfurt, Bucureşti- Munchen, Sibiu- Munchen. Biletelele pentru o călătorie dus - întors, la tariful de 89 euro (plus taxe de aeroport), vor putea fi cumpărate până pe data de 7 mai şi sunt valabile pentru călătoriile din perioada 2- 31 mai.

Citeşte mai multe despre promoţia biletelor la Tarom pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici