Protectie sociala pentru bogati

In Romania continua sa se perpetueze o inechitate de neacceptat intr-o tara membra a UE. “Baietii destepti” platesc pentru vilele de lux pe care le detin in cartierele selecte din marile orase sau din statiuni aceleasi impozite ca si proprietarii de locuinte insalubre din periferii.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Protectie sociala pentru bogati

Protectie sociala pentru bogati

In contextul necesitatii cresterii veniturilor bugetare, specialistii pun din nou pe tapet ideea impozitarii locuintelor prin aplicarea unui procent fix la valoarea de piata a proprietatii.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici