Proteză de premier

Pe 23 decembrie 2008, preşedintele Traian Băsescu declara că îşi vede visul cu ochii, când, plin de optimism şi încredere, le înmâna miniştrilor PDL şi PSD din Cabinetul Boc I mandatele pentru a conduce ţara.

2 afișări
Imaginea articolului Proteză de premier

Proteză de premier

La aproape un an de crize politice, economice şi sociale, Traian Băsescu, reales pentru încă cinci ani, îl reconfirmă în funcţie pe acelaşi Emil Boc, demis de Parla­ment şi interimar de două luni, lăsând senzaţia unui amar déjà-vu. Preşedintele a declarat, joi, că a semnat decretul prin care îl desemnează pe Emil Boc ca premier, pentru că acesta este un om al dialogului, un om care şi-a asumat responsabilitatea implementării unor soluţii extrem de dificile, respectiv acordul de finanţare cu UE, BM şi FMI.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici