PSD şi PNL se bat pe zăpada din Constanţa

Jalnica operaţiune de deszăpezire a Con­stan­ţei este exploatată electoral de autorităţile locale. Oficialii se bat acum pe rolul de prim-salvator al municipiului. S-au înscris în concurs prefectul, viceprimarul şi directori de la Drumuri şi Poduri.

1 afișare
Imaginea articolului PSD şi PNL se bat pe zăpada din Constanţa

PSD şi PNL se bat pe zăpada din Constanţa

În municipiul Constanţa, deszăpezirea ar trebui efectuată de firma Polaris, care aparţine familiei deputatului PSD Eduard Martin, fiu al fostului prefect Gheorghe Martin. Dar Polarisul este ca şi inexistent într-un oraş de talia Constanţei, iar firma este şi cea care asigură salubrizarea, astfel că – din cauză de drumuri blocate – gunoaiele concurează acum cu troienele. Ambele servicii (deszăpezire şi salubritate) concesionate de Primăria Constanţa au fost câştigate, bineînţeles, prin licitaţie.Speriat de amploarea blo­ca­jului din municipiul Constanţa, prefectul Dănuţ Culeţu (fost liberal) a oferit Primăriei Constanţa ajutorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri. Aceasta este condusă, coincidenţă, de liberalul Jean-Paul Tucan, care administrează drumurile naţionale din Constanţa şi judeţele limitrofe. Lăsat de turistul Radu Mazăre să scoată cămaşa pe unde o putea, viceprimarul Gabriel Stan (PSD), fără simţ politic, n-a refuzat iniţial sprijinul în degajarea străzilor sufocate de zăpada de un metru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici