Reactie in lant

Astazi inca nu este clar daca falimentul Greciei se va produce sub forma unei restructurari ordonate a obligatiilor de plata asumate de guvernul de la Atena sau sub forma unei insolvente in toata regula si fara vreun plan de restructurare agreat cu investitorii institutionali, Banca Centrala Euro­peana sau Comisia Europeana.

5 afișări

Incercarile mai multor economisti de a convinge populatia si pietele financiare de teoria ca o restructurare ordonata a datoriei publice nu indica intrarea in faliment sau incapacitate de plata sunt comice. Discutiile filozofice pe marginea termenilor economici nu au nici sens si nici utilitate practica.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici