Recesiunea a intrat direct în fabrici

Criza declanşată iniţial într-o economie virtuală s-a propagat cu rapiditate în cea reală, provocând o serie de efecte în lanţ precum scăderea producţiei şi trimiterea angajaţilor în şomaj. Diminuarea surselor de finanţare a cauzat încetinirea activităţii în unele sectoare-cheie ale economiei naţionale, producându-se un efect de domino.

4 afișări
Imaginea articolului Recesiunea a intrat direct în fabrici

Recesiunea a intrat direct în fabrici

Dificultatea de a putea obţine un credit ipotecar a redus drastic numărul de tranzacţii pe piaţa imobiliară. Dezvoltatorii imobiliari la rândul lor nu mai au acces la finanţare, fiind obligaţi să renunţe la mare parte din proiecte. Pieţele de export au dispărut subit, producătorii nemaiavând cui să vândă.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici