Regimul dă Pinalty împotriva democraţiei

Alegerile parţiale din Baia Mare şi Neamţ au reprezentat pentru Uniunea Social Liberală „un test“, dar şi noi momente în care membrii Uniunii au putut vedea dacă pot lucra împreună, a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta.

6 afișări
Imaginea articolului Regimul dă Pinalty împotriva democraţiei

Regimul dă Pinalty împotriva democraţiei

"Pentru viitoarele bătălii electorale am văzut cu ce ne confruntăm, avem multe lecţii de învăţat şi suntem mai hotărâţi ca oricând ca împreună, în formula USL, care şi astăzi s-a dovedit singura alternativă la puterea actuală, să ne batem cu şi mai multă hotărâre. Sperăm ca în viitor bătălia să nu fie doar a USL, ci să fie o bătălie a românilor pentru a scăpa de o putere, care, iată, se perpetuează la guvernare în acest mod", a spus Ponta, duminică seara, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici