Restauratia de partid

Adrian Nastase va elabora oferta electorala a partidului si il va marca strans pe Basescu. Miron Mitrea va deveni seful campaniei electorale. Reintoarcerea celor doi "grei" in prima linie a fost decisa ieri la Comitetul Executiv al PSD, chiar la propunerea presedintelui partidului. Mai mult, Mircea Geoana si-a surprins colegii, vorbindu-le despre un plan secret al lui Traian Basescu, care ar intentiona sa demisioneze inainte de alegerile parlamentare. Tema anticipatelor a ramas in aer, dupa ce negocierile dintre premierul Tariceanu si liderul social-democrat nu au dus la nici un rezultat. Singura certitudine e ca PSD nu va depune o motiune de cenzura.

1 afișare
Imaginea articolului Restauratia de partid

Restauratia de partid

Mircea Geoana s-a intalnit inaintea Comitetului Executiv al PSD cu Adrian Nastase pentru a-i propune sa participe, alaturi de Dan Mircea Popescu, la elaborarea ofertei electorale a partidului. Nastase a dorit sa faca chiar el anuntul presei si a venit pana in fata salii unde se desfasura Comitetul Executiv pentru a-l conduce pe Mircea Geoana. Nu a intrat insa in sala, ci a ramas afara, spunand ca nu are drept sa participe la aceasta intalnire. A anuntat ce i s-a propus de catre liderul PSD si nu a ratat momentul sa spuna ca va candida, probabil, si pentru presedintia Consiliului National. "Am avut o discutie cu Mircea Geoana si am stabilit, ceea ce era si normal pana la urma, ca la Consiliul National, daca vor fi candidati, inclusiv eu, lucrurile sa se desfasoare conform Statutului, intr-un mod care sa nu presupuna dificultati sau tensiuni. E important sa nu dam impresia ca vrem sa impartim partidul", a declarat Nastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici