Retailul, cel mai mare angajator din toamna

Marile lanturi de retail din Romania angajeaza, pana la sfarsitul anului, peste 10.000 de oameni, in cadrul celei mai mari campanii de extindere a retelelor de magazine de la intrarea primei retele moderne de comert, Metro Cash&Carry, in 1996.

1 afișare
Imaginea articolului Retailul, cel mai mare angajator din toamna

Retailul, cel mai mare angajator din toamna

Sectorul de retail devine in urmatoarele luni cel mai mare angajator din Romania, surclasand sectoarele de productie, constructii si outsourcing. Expansiunea accelerata, motivata de strategia de acoperire a cat mai multor orase din tara, aduce un plus de 30% fortei de vanzari existente, intr-o perioada de doar cinci luni.Cele mai multe joburi sunt in afara Bucurestiului, in principalele orase din tara, iar cea mai cautata pozitie, cu o pondere de peste 65%, este cea de lucrator comercial in magazinele ce urmeaza sa fie deschise ca plan de expansiune pentru 2007."Retail-ul se anunta ca fiind cel mai mare angajator in toamna lui 2007. Pe locul doi se situeaza sectorul productiei, dar nu cred ca oferta de locuri de munca va depasi 5.000 de noi pozitii, iar pe locul trei se vor situa constructiile", spune Victorina Borlan, Recruitment Manager in cadrul firmei de recrutare Lugera & Makler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici