Reţinerea în papuci a lui Becali, circ TV cu mascaţi

Joi, Gigi Becali a fost reţinut de o trupă de poliţişti şi mascaţi pentru că i-a „lipsit de libertate în mod ilegal” pe hoţii care i-au furat o limuzină în ianuarie. Atunci, finanţatorul Stelei şi-a recuperat maşina după o acţiune a bodyguarzilor săi care i-ar fi capturat pe tâlhari blocându-i în trafic. Incidentul, filmat de o cameră de supraveghere a unei bănci, ar fi fost reclamat Poliţiei de un martor.

1 afișare
Imaginea articolului Reţinerea în papuci a lui Becali, circ TV cu mascaţi

Reţinerea în papuci a lui Becali, circ TV cu mascaţi

Ulterior, Gigi Becali i-a „judecat” pe hoţi într-un bar al familiei, le-a înregistrat mărturiile şi le-a dat drumul. Dar Poliţia a continuat ancheta şi, ieri, l-a reţinut pe Becali în poarta vilei sale din Pipera, după un show Tv cu mascaţi de trei ore.Gigi Becali, în halat şi papuci, a urlat live „nedreptatea“ pe toate televiziunile. Apoi, procurorii au cerut arestarea latifundiarului pentru 29 de zile, acesta fiind apărat de unul dintre avocaţii din cazul Popoviciu.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici