România e vicecampioană europeană la creştere economică

Creşterea produsului intern brut (PIB) din primul trimestru al acestui an, de 8,2%, plasează România pe locul al doilea în UE, după Slovacia, şi mult peste media blocului comunitar, de 2,3%, arată şi a doua estimare, publicată miercuri de biroul european de statistică, Eurostat.

1 afișare
Imaginea articolului România e vicecampioană europeană la creştere economică

România e vicecampioană europeană la creştere economică

Eurostat a publicat estimări actualizate privind produsul intern brut în primul trimestru din 2008 comparativ cu ultimul trimestru din 2007 şi cu acelaşi interval al anului trecut.Datele pentru România (pentru care nu există comparaţii disponibile faţă de trimestrul anterior) şi Slovacia au rămas neschimbate, în timp ce pentru Lituania - a treia în clasamentul creşterii economice - avansul PIB a fost revizuit în urcare la 6,8%, de la 6,7% în estimarea anterioară.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici