România şi Olanda, în gherila florilor

La o zi după ce Olanda a decis să refuze accesul României în spaţiul Schengen, florile şi carnea importate din Ţara Lalelelor sunt supuse unor riguroase controale la frontierele româneşti. Funcţionari din trei instituţii sunt asmuţiţi către importurile olandeze: Fiscul, Agenţia Fitosanitară şi Protecţia Consumatorului.

2 afișări
Imaginea articolului România şi Olanda, în gherila florilor

România şi Olanda, în gherila florilor

Vineri seară, chiar în ziua în care reprezentanţii Ministerului imigraţiei din Olanda au anunţat că Guvernul de la Haga se va opune aderării României în spaţiul Schengen, vămile noastre erau luate cu asalt de zeci de inspectori trimişi de la Bucureşti cu o singură ţintă: transporturile de flori trimise dinspre Olanda.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici