România, sub teroarea infractorilor!

Jafuri armate, infracţiuni violente şi reglări sângeroase de conturi. Toate acestea şi-au făcut loc, în ultimele săptămâni, în marile oraşe din ţară. Şi acesta este doar începutul! Experţii în studiul infracţionalităţii văd sub un spectru sumbru timpurile care urmează. Este, cu adevărat, România sub teroare? Dacă da, ce este de făcut?

1 afișare
Imaginea articolului România, sub teroarea infractorilor!

România, sub teroarea infractorilor!

Teama de hoţii şi agresiuni de tot felul s-a răspândit repede până la cetăţeanul de rând şi se simte din plin şi la nivelul forţelor de ordine. Luaţi prin surprindere de valul de evenimente violente, capii poliţiei caută acum, în grabă, soluţii pentru a ţine situaţia în frâu.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici