Romanii au spus pas alegerilor

Dezamagirea adunata de la un scrutin la altul timp de 18 ani si-a spus cuvintul. Desi momiti cu alegeri (partial) uninominale, romanii si-au aratat inca o data respectul pe care-l poarta clasei politice bastinase, ocolind cu grija sectiile de votare.

1 afișare
Imaginea articolului Romanii au spus pas alegerilor

Romanii au spus pas alegerilor

Asa se face ca prezenta la vot atingea, la ora 14.00, scoruri de-a dreptul modeste – pe masura calitatii politicienilor, am spune noi. Miza declarata a alegerilor locale, Capitala a batut „recordul”, doar 14,8 la suta din bucurestenii cu drept de vot catadicsind sa-si exprime optiunea pina la acea ora.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici