Romaniţa cu moda, Iovan dădacă

Aflat în plin proces de divorţ, pilotul demonstrează că este un tată grijuliu, el fiind surprins de fotoreporterii Click! în repetate rânduri în compania fiului său.

5 afișări
Imaginea articolului Romaniţa cu moda, Iovan dădacă

Romaniţa cu moda, Iovan dădacă

Ieri, Adrian Iovan şi micuţul Albert şi-au petrecut după-amiaza împreună, încercând să găsească bilete la Teatrul Ţăndărică, pentru piesa “Tom Degeţel”.În cele din urmă, însă, au rămas cu buza umflată. Deşi a avut şi ea ziua liberă, se pare că Romaniţa nu mai este dispusă să se afişeze în compania soţului nici măcar de dragul copilului, ea preferând să-i lase pe cei doi să se distreze între “bărbaţi”.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici