Rompetrol ataca top 10 european

Rompetrol, al doilea operator petrolier de pe piata autohtona, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, vrea ca in maximum cinci ani sa ajunga in topul primelor zece companii de profil din Europa, propunandu-si sa urce nu mai putin de 13 pozitii in acest clasament.

1 afișare
Imaginea articolului Rompetrol ataca top 10 european

Rompetrol ataca top 10 european

Compania petroliera, care astazi se afla pe locul 23 in clasamentul european, vrea sa surclaseze alti competitori din regiune printr-o strategie agresiva de expansiune pe axa Georgia - bazinul Marii Mediterane. Rompetrol vrea sa depaseasca grupuri precum MOL Ungaria, PKN Orlen Polonia, Petrol Ofisi Turcia, Hellenic Petroleum din Grecia sau Tatneft din Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici