Sa mori de sete de Rolling Stones

In ziua concertului de la stadionul "Lia Manoliu", cuvintul de ordine in Bucuresti a fost "Rolling Stones". In metrou, pe strada, in autobuz, la serviciu - acelasi subiect: bilete concert - Rolling Stones - Mike Jagger - "A Bigger Bang". Arterele spre stadion - supraaglomerate. Mai aglomerate ca in oricare alta zi normala. Sufocant de cald.

1 afișare
Imaginea articolului Sa mori de sete de Rolling Stones

Sa mori de sete de Rolling Stones

Politisti, depasiti de numarul mare de masini si de pietoni care veneau in valuri, chiar daca afara erau aproape 40 de grade. Toti se indreptau spre intrarile in stadion, sa nu scape nimic din concertul la care au visat, unii dintre ei o viata intreaga. Lume pestrita si fara virsta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici