Sah. Nu mat

Guvernul a schimbat obedientii din Comisia prezidentiala cu 0 magistrati. Lovitura pentru Basescu e grea, dar nu mortala. Constitutia ii da dreptul presedintelui sa ia ce decizie vrea.

1 afișare
Imaginea articolului Sah. Nu mat

Sah. Nu mat

In Monitorul Oficial nr. 678 a fost publicata, joi seara, Ordonanta de Urgenta nr. 95/2007 prin care, la initiativa ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, au fost modificate o serie de articole ale Legii nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala. Ordonanta, semnata de premierul Tariceanu si ministrul Tudor Chiuariu, a dat o lovitura grea intereselor presedintelui Traian Basescu, deoarece actul normativ a desfiintat intreaga componenta a actualei Comisii speciale de la Cotroceni, stabilind ca in 30 de zile, membrii acesteia - numiti pana acum pe criterii politice - sa fie inlocuiti cu magistrati alesi de CSM. E un sah, dar trebuie tinut cont ca Legea fundamentala ii da dreptul lui Basescu sa dea ce aviz vrea, fara sa tina cont de parerea Comisiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici