Sanctionati-i drastic pe mincinosi si demagogi!

Se spune ca banul este ochiul dracului. Ca numarul zerourilor din cifra de afaceri sau a conturilor detinute arata cat de important esti. Cat de temut, cat de respectat, cat de influent. Politica nu face nota discordanta. Ca sa ajungi acolo sus, in lumea, mai mult decat selectiva, a decidentilor zilei, a celor care considera ca au drept de viata si de moarte asupra celor multi, importanti doar in momentul... votului, ai nevoie de sustinere. Politica si, bineinteles, financiara.

1 afișare
Imaginea articolului Sanctionati-i drastic pe mincinosi si demagogi!

Sanctionati-i drastic pe mincinosi si demagogi!

Nicio campanie electorala, fie ea pentru locale, parlamentare sau prezidentiale nu poate fi dusa fara aruncarea in lupta a unor fonduri semnificative, chiar uriase. De ordinul a zeci, poate sute de milioane de euro. Campania pentru euroalegeri confirma, inca o data, disperarea alesilor nostri cand vine vorba de mentinerea privilegiilor pe care ti le confera Puterea. Cat de important este pentru foarte multi dintre alesii nostri sa aiba imunitate parlamentara este un lucru arhistiut. Spiritul de gasca, de complicitate in fata eventualelor probleme pe care ti le poate crea Justitia functioneaza din plin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici