Sarbatoarea Unirii, terfelita de activistii de partid

Culorile drapelului romanesc nu mai sunt rosu, galben si albastru, ci galben, rosu si portocaliu. Alexandru Ioan Cuza nu mai este domnitorul care a condus Romania dupa Unirea Principatelor din 1859, ci un important lider al PNL. Un fel de parinte moral al actualului premier Calin Popescu Tariceanu. Cam acestea ar fi ideile ce i-ar ramane in minte unui scolar care a urmarit ieri, la televizor, circul electoral deplorabil organizat de politicienii romani cu prilejul sarbatoririi Zilei Unirii la Iasi. Din desfasurarea ostilitatilor de la Iasi, acelasi scolar receptiv ar mai putea sa invete ca un politician roman serios nu pierde niciodata prilejul sa-si atace adversarul si ca momentul in care se marcheaza unitatea romanilor pare unul deosebit de prielnic pentru tot felul de lovituri sub centura.

1 afișare
Imaginea articolului Sarbatoarea Unirii, terfelita de activistii de partid

Sarbatoarea Unirii, terfelita de activistii de partid

Mai mult, huiduielile si injuraturile zbierate de activul de partid transportat cu autobuzele din toate colturile Moldovei ar putea sa para novicilor un instrument respectabil in politica moderna. Niciodata la Iasi n-a fost un asemenea circ. O bataie de joc la adresa oamenilor onesti ai acestei tari, la adresa istoriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici