Sarbu vinde MediaPro Entertainment si devine actionar in grupul american CME

Adrian Sarbu a semnat un acord prin care va transfera grupului american CME, care detine compania PRO TV SA, toate operatiunile de entertainment detinute de MediaPRO intr-o tranzactie complexa estimata la 97,6 mil. $ de catre banca americana Merrill Lynch.

8 afișări
Imaginea articolului Sarbu vinde MediaPro Entertainment si devine actionar in grupul american CME

Sarbu vinde MediaPro Entertainment si devine actionar in grupul american CME

CME, care detine deja 8,75% din MediaPRO Entertainment (MPE), ii va plati lui Sarbu 10 milioane de dolari cash, ii va oferi 2,2 milioane de actiuni CME (care valoreaza acum 47 mil.$) si ii va da posibilitatea de a cumpara inca 850.000 de actiuni CME in viitor la pretul de acum (21,75 de dolari pe actiune).

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici