Schimb de roluri în PSD: Hrebe asfaltatorul, Mitrea sforarul

Mitrea şi Hrebenciuc au colegii învecinate, unul în Vrancea, celălalt în Bacău. Amândoi au părăsit de o lună politica de la Bucureşti şi s-au mutat în „România profundă“, unde oamenii normali nu au Q7, ci căruţe trase de vaci şi nu merg la shopping la mall, ci iau pâine pe datorie de la magazinul mixt din capul satului.

4 afișări
Imaginea articolului Schimb de roluri în PSD: Hrebe asfaltatorul, Mitrea sforarul

Schimb de roluri în PSD: Hrebe asfaltatorul, Mitrea sforarul

Marele maestru al combinaţiilor politice din PSD şi-a mutat cartierul general la Slănic Moldova, unde aterizează la începutul săptămânii cu elicopterul pe terenul de handbal din mijlocul staţiunii şi mai pleacă la Bucureşti duminica. Al cui e elicopterul? „Ei, ce contează, aici toată lumea umblă cu elicopterul, şi Căşuneanu, şi Umbrărescu, şi Camara... Cu elicopterul fac doar o oră de la Bucureşti“, răspunde Hrebenciuc.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici