Şcoală mai bogată, profesori tot săraci

Educaţia românească va arăta ca un vast şantier de construcţii, în anul viitor, dat fiind că Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului are alocat un buget-record de 20,84 miliarde de lei.

1 afișare
Imaginea articolului Şcoală mai bogată, profesori tot săraci

Şcoală mai bogată, profesori tot săraci

Mii de şcoli şi grădiniţe vor fi reabilitate, în timp ce alte câteva sute vor fi construite. Pentru mediul rural, aproximativ 3.000 de unităţi şcolare vor fi dotate cu grupuri sanitare de zeci de mii de euro bucata! Numai că profesorii nu se vor putea bucura şi de o „reabilitare" a veniturilor, dat fiind că salarizarea lor nu va diferi de cea de la sfârşitul lui 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici