Sefa detectivilor particulari, acuzata ca emite cecuri fara acoperire

Presedintele Asociatiei Nationale a Detectivilor Particulari din Romania, Maria Bumbaru, este acuzata chiar din interiorul breslei ca isi bate joc de clienti. Colegii acesteia dau ca exemplu cazul unei femei care ar fi platit 200 de euro pentru o zi de filaj asupra sotului, pe care il banuia de infidelitate.

18 afișări
Imaginea articolului Sefa detectivilor particulari, acuzata ca emite cecuri fara acoperire

Sefa detectivilor particulari, acuzata ca emite cecuri fara acoperire

Dupa o saptamana de supraveghere, platita in avans, femeia s-ar fi ales doar cu o singura fotografie, in care sotul nazdravan era surprins schimband un cauciuc la masina Bumbaru mai este acuzata si ca a adunat mai multe datorii pe care nu intentioneaza sa le restituie, ceea ce aduce un prejudiciu de imagine asupra intregii bresle a detectivilor particulari. Almanahul Detectivilor Particulari din 2007, neachitat nici pana astazi, este una dintre cele mai mici tepe trase de presedintele detectivilor, de doar 100 de milioane de lei vechi. Altor firme Bumbaru le-a platit marfa sau serviciile prin cecuri fara acoperire sau cu bonuri la ordin refuzate de banca.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici