Şefii CNVM au aceleaşi salarii ca supraveghetorii de pe Wall Street, între 90.000-133.000 de mii de dolari

Conducătorii Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM) au salariile cât cele ale şefilor Securities and Exchange Commission (SEC) din SUA. Situaţia este similară şi la ce­lelalte instituţii financiare de supraveghere precum BNR, Comisia de Supraveghere a Asi­gurărilor şi Comisia de Supravghere a Pensiilor Private ai căror şefi încasează venituri mult peste posibili­tăţile situaţiei economice din România. Conducă­torii CSA şi ai BNR îşi ţin la secret veniturile de ani de zile.

33 afișări
Imaginea articolului Şefii CNVM au aceleaşi salarii ca supraveghetorii de pe Wall Street, între 90.000-133.000 de mii de dolari

Şefii CNVM au aceleaşi salarii ca supraveghetorii de pe Wall Street, între 90.000-133.000 de mii de dolari

Carmen Negoiţă, vicepreşedintele Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), a câştigat în 2010 un venit anual de 423.548 de lei (133.000 de dolari) potrivit declaraţiei de avere publicate de soţul acesteia Liviu Negoiţă - pri­marul sectorului 3 Bucureşti.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici