Seful BCR cere BNR relaxarea normelor de creditare

Banca Nationala ar putea contribui la revenirea increderii pe piata creditului daca ar relaxa normele de creditare pentru persoanele fizice, inasprite tocmai in toamna lui 2008 cand incepea criza, pentru a intari efectul trendului de reducere a dobanzilor, afirma Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR.

2 afișări
Imaginea articolului Seful BCR cere BNR relaxarea normelor de creditare

Seful BCR cere BNR relaxarea normelor de creditare

In toamna lui 2008, BNR inca era preocupata sa franeze viteza de crestere a creditului, considerand ca Romania nu va fi lovita prea tare de criza internationala, asa ca a obligat bancile sa restranga accesul la credite al clientilor persoane fizice.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici