Seful Procter&Gamble se asteapta la stabilizarea consumului in 2010.

Directorul general al P&G Balkans, compania producatoare a Dero, Head&Shoulders, Gilette sau Pampers, pariaza pe o stabilizare a consumului si pe o revenire progresiva a retailului in acest an, dupa un declin de circa 10% in 2009.

6 afișări
Imaginea articolului Seful Procter&Gamble se asteapta la stabilizarea consumului in 2010.

Seful Procter&Gamble se asteapta la stabilizarea consumului in 2010.

Estimarea sa este in linie cu prognoza Guvernului, care si-a construit bugetul pe o crestere cu 3% a consumului persoanelor fizice.
P&G construieste in prezent cea mai mare fabrica a sa de sampoane din lume in orasul Urlati din judetul Prahova, in urma unei investitii totale de 100 mil. dolari. Prima faza a proiectului va fi finalizata in urmatoarele luni.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici