Seful PwC: Romania ar trebui sa mizeze pe imprumut intern

Guvernul Romaniei ar trebui sa ia in calcul, ca prima optiune de finantare, imprumutul de pe piata interna, de la populatie si businessuri, si, totodata, ar trebui sa accelereze in perioada de criza procesul de adoptare a monedei euro, dupa modelul Ungariei, proces care ar reduce vulnerabilitatile economiei, potrivit lui Vasile Iuga, seful pe regiunea Europei de Est al celei mai mari firme de consultanta din lume, PricewaterhouseCoopers.

1 afișare
Imaginea articolului Seful PwC: Romania ar trebui sa mizeze pe imprumut intern

Seful PwC: Romania ar trebui sa mizeze pe imprumut intern

Potrivit acestuia, mobilizarea resurselor interne, care a dat rezultate in criza din Asia de Sud-Est din 1997-1998, nu va fi suficienta in situatia Romaniei, caz in care finantarea externa ar trebui sa vina dintr-o multitudine de surse, inclusiv de la FMI.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici