Senzaţional! Diaconescu, în direct la DNA

Realizatorul TV Dan Diaconescu "a aterizat", ieri după-amiază, din vacanţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a aflat că e anchetat de procurori pentru şantaj şi ameninţare asupra primarului unei comune arădene.

2 afișări
Imaginea articolului Senzaţional! Diaconescu, în direct la DNA

Senzaţional! Diaconescu, în direct la DNA

Asta, după ce anchetatorii au descins la vila sa din cartierul bucureştean Primăverii, la "sediul social" al OTV din strada Benjamin Franklin, precum şi la studioul OTV din Militari. Procurorii au căutat mai multe casete care ar constitui probe în dosarul penal care-l vizează pe Diaconescu şi pe Doru Pârv - prezentator al unor emisiuni despre paranormal la televiziunea condusă de acesta. Au ridicat însă o singură casetă, cu înregistrarea unei emisiuni din iunie 2009.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici