Serată cu premier, regina săracilor şi Costică Argint

Imediat după cazul Mailat, numărul imigranţilor români arestaţi în Italia a crescut vertiginos de la o zi la alta. Poliţia italiană nu a mai ţinut cont de nimic şi a intrat cu forţa în comunităţile de români de la marginea Romei, alimentând şi mai mult valurile de ură interetnică. În plină criză a românilor din Italia, premierul Călin Popescu Tăriceanu şi ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, s-au întâlnit spre rezolvarea problemelor cu o serie de personaje "mondene", între care "Regina săracilor" şi refugiatul Costică Argint.

1 afișare
Imaginea articolului Serată cu premier, regina săracilor şi Costică Argint

Serată cu premier, regina săracilor şi Costică Argint

Fără doar şi poate, toţi românii din Italia au sperat ca vizita guvernamentală, condusă de premierul Călin Popescu Tăriceanu, la care au participat şi miniştrii Adrian Cioroianu şi Cristian David, să lămurească lucrurile şi să potolească setea de sânge a peninsularilor. Întâlnirea cu comunitatea românească a fost programată la Academia di Romania din Roma, la ora 17:00, după terminarea întâlnirilor la nivel înalt dintre cele două guverne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici